„Migránsmunkásokról” és az akkugyárakról rendeznek vitafórumot Miskolcon

Megosztás

Az Európa a Jövőnk Egyesület rendezi az eseményt, amely a leírás szerint minden eddiginél aktuálisabb kérdéseket feszeget majd.

Idegen gyárak, munkások – Merre tovább, Miskolc? címmel rendeznek közéleti vitafórumot a borsodi megyeszékhelyen csütörtök este.

Mint a rendezvény Facebook-eseményének leírásából kiderül, “csütörtök kora este Miskolcon a migránsmunkásokról, akkugyárakról fogunk vitatkozni az Európa a Jövőnk Egyesület felkérésére. Minden eddiginél aktuálisabb, hogy merre tovább #miskolc?”.

Kétségtelen, hogy Borsod megyében is egyre égetőbb témát jelentenek az akkumulátorgyárak, mi is írtunk az egyre több ilyen irányú beruházásról.

Az esemény ma este 17:30-kor kezdődik, s a City Hotel Miskolc ad neki otthont. A két vitapartner Lukács László György, a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője és Harangozó Gábor, az MSZP alelnöke lesznek.

Dr. Lukács László György nemrég már posztolt a témában: “Miskolcra is megérkezett a migránsmunkásokról szóló Igazságfal. Ázsiai migránsmunkások helyett normális béreket!” – írta az alább látható bejegyzésében.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek